voor een lach die je past!

Wil je je inschrijven voor onze praktijk? Vul dan ons online inschrijfformulier in.

Contact

Voor een eerste consult word je meestal doorverwezen door je eigen tandarts. Je kunt je ook zelf inschrijven via ons intakeformulier. We werken alleen op afspraak en vaak kun je binnen twee weken al terecht. Starten we een behandeling, dan zoeken we altijd contact met je eigen tandarts. We werken ook nauw samen met andere tandheelkundige specialisten en een vast ziekenhuis, voor als de behandeling meer vraagt dan orthodontie alleen.

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag van 08.15 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.15 uur tot 12.15 uur. We hebben middagpauze van 12.15 uur tot 13.00 uur.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op

Telefonisch zijn we bereikbaar op 079-3423632

Buiten onze openingstijden verwijzen we je via ons antwoordapparaat door naar een van onze partners, het Tandarts Bemiddelingsbureau. Zij kunnen je verder helpen.

Via mail kan ook

info@orthodontistzoetermeer.nl

Adres

Promenadeplein 119
2711 AB Zoetermeer

Bereikbaar met het OV

We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is ongeveer vier minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde halte. Plan je reis op www.9292ov.nl.

Bereikbaar met de auto

We zijn ook goed bereikbaar met de auto. Er is genoeg parkeergelegenheid in de omgeving en rondom het stadshart van Zoetermeer kun je de eerste twee uur gratis parkeren.

Verwijzers

Een patiënt doorverwijzen? Klik op de onderstaande button voor het inschrijfformulier.