voor een lach die je past!

Onze praktijk

Een orthodontist helpt bij het rechtzetten van tanden en kiezen en het corrigeren van de stand van de kaken. Onze praktijk bestaat al sinds 1987. We hebben dus heel veel ervaring, met volwassenen, jongeren en kinderen. We plaatsen, onderhouden en verwijderen beugels bij jong en oud om te zorgen voor een mooi gebit dat goed werkt. We geven echt persoonlijk advies over de behandeling en het resultaat dat je kunt verwachten, want geen gezicht is hetzelfde!

Een praktijk met écht heel veel ervaring

Dr A.J.W. van der Meij

Orthodontist

Orthodontist Dr. A.J.W. van der Meij studeerde af als tandheelkundige in 1989 en werkte daarna als wetenschappelijk medewerker in het VU Ziekenhuis Amsterdam op de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie. Daarna studeerde hij voor orthodontist aan het hoog aangeschreven Royal Dental College in Aarhus, Denemarken (afgestudeerd in 1995). Hij promoveerde in 2005 bij de VU Amsterdam. Sinds 1995 werkt hij in onze praktijk.

Even voorstellen

Orthodontie is echt een samenwerking tussen de orthodontist, de patiënt en het team. Daarom stellen we hier graag al onze medewerkers aan je voor.

Pauli Opdam
documentatie assistente
Thoma Kroon-Baas
praktijkmanager
Erica Wink
baliemedewerkster
Gisela Boonman
assistent
Francis den Hertog
assistent
Laura van der Spek
assistent
Nadire Zenuni
assistent en baliemedewerkster
Charissa de Bruin
assistent