Voor een lach die je past!

Reviews en resultaten

Het resultaat van een behandeling hangt mede af van je eigen inzet. Hoe beter je de richtlijnen van de orthodontist opvolgt, hoe beter het resultaat. Dat geldt ook voor het dragen van de nachtbeugel en het laten zitten van het draadje achter de tanden ná de behandeling.

Dit verwachten we van jou:

  • Begin alleen aan een beugel als je er 100% achter staat!
  • Draag je beugel precies zoals je hebt afgesproken met de orthodontist
  • Zorg dat je op je afspraken komt
  • Poets je tanden héél goed
  • Houd de beugel heel

Een praktijk

met écht

heel veel ervaring

Wat klanten zeggen

“Heel erg prettig”

Ze beantwoorden je vragen goed, dat is heel erg prettig. Ze leggen ook heel erg goed uit waarom ze iets gaan doen en waar dat goed voor is.

“Service is vlot en vriendelijk”

Ik word altijd op tijd geholpen. Daarnaast is de service achter de balie vlot en vriendelijk en ook zeker de orthodontist en assistenten zijn erg attent en oplettend. Al met al een erg goede praktijk.

“Top praktijk”

Ik vind het een top praktijk!

“Erg fijne praktijk”

Erg fijne orthopraktijk. Mijn tanden zien er heel mooi uit door de behandeling die ik heb gehad. En erg vriendelijke medewerkers.

“Ik ben erg tevreden”

Ik wist niet wat ik zag toen mijn beugel eruit ging. Mooie, witte, rechte tanden. En dat op oudere leeftijd. Ik ben erg tevreden. Dank je wel.

“Ik raad deze praktijk absoluut aan”

De ortho is een gezellige man, vraagt altijd hoe het op school gaat en onthoudt het meeste ook wat ik vertel! Hij vraagt ook aan me wat ik belangrijk vind aan mijn gebit en samen hebben we een mooi resultaat gekregen! De assistentes zijn erg kundig en gezellig! Een nette praktijk, makkelijk te bereiken en parkeren is ook goed te doen. Ik raad deze praktijk absoluut aan!

Resultaten

Meisje 11 jaar
Quad Helix en slotjesbeugel
Meisje 18 jaar
Slotjesbeugel

Zorgkaart Nederland

U kunt ons vinden op Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
8.7

Meij, A.J.W. van der is 53 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8.7.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Certificaten

De praktijk is aangesloten bij de Vereniging Van Orthodontisten (VVO) en is volledig ISO 9001 gecertificeerd.