Rensley (30) over zijn ervaringen met Orthodontistenpraktijk Zoetermeer

Rensley: “Toen ik rond mijn 15e een paar jaar lang een slotjesbeugel droeg, koos ik ervoor om naar Orthodontistenpraktijk Zoetermeer te gaan omdat mijn zus daar al naartoe ging. Ik herinner me nog dat ik altijd prettige ervaringen had bij deze praktijk vanwege het aardige personeel.

Na het verwijderen van mijn beugel kreeg ik een spalkje dat op een gegeven moment stuk ging. Helaas koos ik ervoor om het niet te laten repareren. Het gevolg was dat mijn tanden begonnen te schuiven en er een spleetje ontstond tussen mijn voortanden. Ik wilde graag weer een perfect gebit en vanwege mijn goede gevoel en eerdere positieve ervaringen, koos ik ervoor om terug te gaan naar Orthodontistenpraktijk Zoetermeer ondanks dat ik inmiddels niet meer in Zoetermeer woon.”

"Ik wilde graag weer een perfect gebit"

Rensley vervolgt: “Toen ik weer binnenkwam bij de orthodontistenpraktijk herkenden de medewerkers mij meteen. Ze gaven me direct weer een vertrouwd gevoel. Ik wilde zo snel mogelijk terug naar een perfect gebit en de medewerkers luisterden naar mijn wensen. Door hun deskundig advies en handelen was ik na iets meer dan een jaar klaar met de behandeling. Hoewel ik inmiddels ouder was, had ik nog steeds veel leuke gesprekken met de medewerkers. Slechts één keer ging mijn beugel kapot, maar dit werd binnen een dag opgelost. De flexibiliteit van de praktijk viel me op, omdat ze meedenkend en snel waren met het inplannen en verzetten van afspraken, zelfs als het kort van tevoren was.

Het eindresultaat was precies zoals ik voor ogen had en ik ben super blij met het resultaat. Als ik nu in de spiegel kijk, ben ik helemaal tevreden!”

Ook een beugel nodig?

Wij helpen je graag! Bekijk meer informatie over onze praktijk of vul direct het inschrijfformulier in!