Mike Jung over zijn ervaringen met Orthodontist Zoetermeer

Mike: “In mijn jeugd had ik geen interesse in mijn gebit. Ik was tevreden en had geen plannen om er iets aan te veranderen. Op mijn 16e kreeg ik echter een fietsongeluk waarbij ik een voortand verloor. Het was logisch om dat eerst te laten herstellen. Rond mijn 20e besloot ik toch om mijn gebit te verbeteren met een beugel. Na aanbeveling van familieleden ben ik bij Orthodontist Zoetermeer terechtgekomen.

Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet en dat ik bij meneer Van der Meij onder behandeling ben gekomen! Het vriendelijke personeel en de goede begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik me vanaf het begin op mijn gemak voelde. We begonnen met een slotjesbeugel om mijn gebit mooier te maken. Tijdens de behandeling werd ontdekt dat ik een aanzienlijke onderbeet had. Het advies was om dit medisch te behandelen met een ingreep bij de kaakchirurg, waardoor mijn behandeling veranderde van cosmetisch naar medisch.”

"Toen mijn beugel eruit ging, had ik een overweldigend 'wow-gevoel' door het resultaat"

Beugeltandarts Zoetermeer

“De eerste afspraken bij de kaakchirurg werden gepland. Wat ik zo geweldig vond, is dat meneer Van der Meij meeging om de situatie en de vervolgstappen te bespreken. Dit gaf me een geweldig gevoel van vertrouwen. Mijn bovenkaak werd naar voren gezet en in de daaropvolgende maanden zorgde mijn orthodontist ervoor dat de positie van mijn boven- en ondergebit perfect was.

In totaal ben ik 4 à 5 jaar onder behandeling geweest en ik koester fijne herinneringen aan het personeel en de behandelingen. Natuurlijk was een beugel niet leuk, maar het personeel was altijd vriendelijk en als ik klachten had, kon ik dezelfde dag nog terecht. Ik kan Orthodontist Zoetermeer aan iedereen aanbevelen! Mijn doel was om een mooi resultaat te behalen zonder al te veel negatieve ervaringen. Nou, dat is gelukt! Het hoogtepunt was het moment dat mijn vaste beugel eruit ging. Toen ik de foto’s van voor en na zag, was ik overdonderd door het verschil. Tijdens het proces zie je de kleine stapjes die je zet, dus het resultaat is extra bijzonder. Dit resultaat geeft me veel meer zelfvertrouwen en ik ben blij dat ik deze stap heb gezet!”

Ook een beugel nodig?

Wij helpen je graag! Bekijk meer informatie over onze praktijk of vul direct het inschrijfformulier in!