Een kijkje in de praktijk met: Stoelassistente Nadire

”Tijdens mijn opleiding tot tandartsassistente liep ik stage bij verschillende praktijken. Ook bij deze orthodontistenpraktijk en op de eerste dag van mijn stage hier wist ik het al: dít is iets voor mij. Het tandartsvak is mooi maar aan het eind van een behandeling een patiënt zien met een mooi lach, dat is nog veel mooier. Daarom ben ik orthodontie-assistente geworden.”

“Werken met kinderen vind ik het allerleukste”

Nadire aan het werk als ortho assistente

”Als assistente bij de orthodontist werk ik echt actief mee aan de behandelingen. Ik doe baliewerk, zet dingen klaar en ruim op én ik behandel. Dat maakt het extra leuk. Ik leer nog altijd bij en ik krijg ook de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen. Dat vind ik best spannend maar ik word goed begeleid en het gaat altijd goed.

Ik ben heel trots op mijn team. Na mijn stage kreeg ik een baan aangeboden en ik ben met plezier gebleven. Ook mijn collega’s werken hier al lang. We regelen alles samen en vangen ook extra drukte samen op, als er bijvoorbeeld iemand ziek is. Onze patiënten zien dat ook en zijn erg begripvol als ze wat langer moeten wachten of als een afspraak verzet moet worden. Iedereen helpt elkaar: de mensen aan de balie, de praktijkmanager, de assistentes en de orthodontist, we doen het samen. Als het aan mij ligt, hoeft niemand lang te wachten. Al ben ik moe, ik blijf doorwerken tot mijn werk klaar is en iedereen is geholpen. Mijn drive is mensen helpen. Ik zie allerlei patiënten, volwassenen en kinderen. Werken met kinderen vind ik het allerleukste!”

Wil jij ook geholpen worden door vriendelijke, professionele medewerkers zoals stoelassistente Nadire? Schrijf je dan vandaag nog in bij onze praktijk.