Een kijkje in de praktijk met: Balie- en stoelassistente Laura

”Mijn functie is heel veelzijdig: ik doe administratief werk én ik help bij de behandelingen. Ik vind orthodontie een heel knap vak, het is kundig en mooi werk. Ik ben via een stage in het vak terecht gekomen en werk nog altijd heel graag in deze branche. Er is toch niks mooiers dan mensen blij te maken door ze een mooi gebit te geven!”

“Ik werk hier uit overtuiging”

3D analyse door balie- en stoelassistente Laura

”Op de praktijk werken we met heel veel verschillende patiënten. Ieder persoon is anders, en daar beweeg ik in mee. Dat zit ook in ons team: als er iemand binnenloopt, weten we meteen wie het is en waar we rekening mee moeten houden, ook op persoonlijk vlak.

Mijn functie is heel dynamisch en ik ben dat gelukkig ook! Ik werk sinds 2017 bij deze praktijk en met mijn ervaring kan ik met mijn collega’s eigenlijk elke situatie wel oplossen, hoe complex ook. Samen werken we aan een mooie glimlach voor iedereen, en ik sta echt voor wat we hier doen op de praktijk. Ik ben overtuigd van de meerwaarde van ons werk en dat van Dr. Van der Meij. Volgens mij voelen de patiënten dat, want ik geef mensen direct het gevoel dat ze bij ons op de goede plek zitten.”

Rontgenfoto door balie- en stoelassistente Laura

Wil jij ook geholpen worden door gedreven, vriendelijk en professionele medewerkers zoals balie- en stoelassistente Laura? Schrijf je dan vandaag nog in bij onze praktijk.