Orthodontist Berkel en Rodenrijs

Welkom bij onze praktijk!

Op zoek naar een orthodontist in de regio van Berkel en Rodenrijs? Dan bent u bij onze praktijk aan het juiste adres! Onze praktijk is zeer gerenommeerd en bestaat al sinds 1987. De orthodontist, Dr. A.J.W. van der Meij is al sinds 1995 werkzaam binnen de praktijk.

Onze praktijk is voorzien van goede apparatuur en hebben kennis over de meest recente ontwikkeling in ons vakgebied. Op die manier kunnen wij een breed palet aan behandelingen volbrengen. Daarnaast hebben we verscheidene partners binnen de tandheelkunde, logopedie, parodontologie, endontologie en kaak- en aangezichtschirurgie. Allen bevinden zij zich in de regio.

Zoek niet verder naar een gerenommeerde Orthodontistenpraktijk in de regio van Berkel en Rodenrijs.

De eerste afspraak bij de Orthodontist

U bent op verwijzing van uw tandarts of via een inschrijving via de website geconsulteerd door de orthodontist, dr. A.J.W. van der Meij. Op dit eerste consult beoordeelt de orthodontist of een behandeling écht noodzakelijk is of dat het (voorlopig) niet nodig is. Een voorlopig behandelplan wordt met patiënt en eventueel samen met de ouder(s) of voogden besproken. Indien behandeling noodzakelijk is krijgt u, indien gewenst, een kostenbegroting van uw persoonlijke behandelplan.

Bij de balie ontvangt u een kostenbegroting met de geschatte duur en kosten van de voorgenomen behandeling.

Omdat wij veel vragen krijgen over de vergoeding van de voorgenomen orthodontische behandelingen willen wij u er op wijzen dat er heel veel zorgverzekeraars zijn en dus ook veel verschillende pakketten. Wij vragen u om uw polisvoorwaarden goed door te lezen zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vragen of meer informatie?

Wij voorzien u graag van meer informatie inzake onze praktijk en de behandelingen die wij verrichten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.