Onze ‘Heb ik (al) een beugel nodig’ dagen

Voor het begin van een nieuw verzekeringsjaar is het voor u als ouder prettig te weten of bij uw kind in 2018 wel of niet een beugel behandeling noodzakelijk of zinvol is. Want dan kunt u daar in uw keuze voor het juiste verzekeringspakket rekening mee houden. Daarom organiseren wij – zover we weten als eersten en enigen in Nederland (!) – geheel vrijblijvend en kosteloos De ‘Heb ik (al) een beugel nodig’ Dagen.

Hoe werkt het?

Is uw kind tussen de 10 en 16 jaar, dan kunt u hem of haar aanmelden voor De ‘Heb ik (al) een beugel nodig’ dagen via het aanmeldformulier hieronder. U wordt dan teruggebeld voor het inplannen van de afspraak. Tijdens de afspraak wordt door onze Orthodontist Dr. Aart J.W. van der Meij naar het gebit gekeken en beoordeelt hij of een behandeling noodzakelijk of zinvol is al in 2018. U krijgt het advies per e-mail thuisgestuurd. Het advies is kosteloos en geheel vrijblijvend. Dr Aart J.W. van der Meij heeft als enige gepromoveerde Orthodontist in de regio ruim 20 jaar ervaring in het vak Orthodontie en kan daarom goed inschatten wat het beste is voor uw kind.

Het aantal plaatsen is beperkt!

Onze ‘Heb ik (al) een beugel nodig’ dagen zijn voor ons dit jaar nieuw. Wij hebben hiervoor de praktijk vrij gepland 8 en 22 december van 8.15 uur tot 12.15 uur. Het aantal plaatsen is daarom beperkt.

* Voorwaarden voor gratis advies: alleen voor kinderen tussen 10 en 16 jaar en woonachtig in Benthuizen, Bergschenhoek, Bleiswijk, Hazerswoude, Leidschendam-Voorburg, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Wassenaar, of Zoetermeer
  • Uw kind aanmelden

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Adresgegevens *

  • Uw voorkeur *

  • Uw tandarts *

  • Hoe wist u van onze beugeldagen?